A Day At The Park festival

A Day At The Park 2014

A Day At The Park 2014

A Day At The Park 2014

Wie mannenmode blog bylauri.com een beetje volgt weet dat ik in de zomer niets liever doe dan festivals afstruinen. Van A Day At The Park, Defqon tot Magneetfestival het kan me niet divers genoeg zijn… of juist wel. Ik hou van enorm veel verschillende muziekstijlen en daarom behoort A Day At The Park tot één van mijn favorieten. Met alle early bird acties moet je er tegenwoordig steeds sneller bij zijn en hoort een last-minute festival er vaak helaas niet meer bij. Dat vind ik aan de ene kant jammer, maar afijn van sommige feesten weet je dat je er toch wel elk jaar naartoe wilt, weer of geen weer. Of de regen nu met vrachtcontainers uit de lucht komt vallen of de zon je juist binnen enkele uren in een iets te rood aangelopen kreeft laat veranderen, op A Day At The Park 2014 maakt het niet uit…

Line-up A Day At The Park 2014

Dit seizoen zijn er op het A Day At  The Park festival 5 areas (met 1 grote open air stage), met 38 artiesten uit ons kikkerlandje en ver daarbuiten te vinden. Of je nu van house, techno, hiphop of allemaal houdt, je vindt het op ADATP. Enkele headliners waar ik mezelf waarschijnlijk weer behoorlijk voor schut zal zetten met mijn gestuiter, omdat stilstaan gewoonweg onmogelijk is zijn: Yellow Claw, Dirtcaps, Olivier Weiter en Paul Kalkbrenner die in 2010 A Day At The Park op een magistrale manier afsloot.

Praktische info ADATP festival 2014

Was je niet zo’n slimpie en ben je te laat voor de early bird tickets? Er zijn gelukkig nog steeds kaarten voor de reguliere prijs van € 45 te koop. De kaarten voor A Day At The Park festival kun je hier bestellen. Zie ik jullie allemaal rechtsvoor op 12 juli?

Locatie: Het Amsterdamse Bos, Nieuwe Meerlaan 1, Amstelveen
Datum: 12 juli 2014
Tijden: 12.00 tot 23.00

A Day At The Park 2012 line-up

Share this Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.