Dierenprints

Dierenprints: hot or not?

Er zijn van die trends waar iedereen wel een mening over heeft. Zo spotte ik vorig jaar op de Pitti Uomo in Florence super hippe Japanners en Koreanen met witte sokken in sandalen. Voor velen zal dit een gevoel van walging oproepen, maar de grootste designers lopen er dit seizoen mee weg. Nog zo’n trend die eigenlijk een hele lange tijd not done was zijn de dierenprints. En dan bedoel ik de luipaardprint van Nel Veerkamp. Ik geef toe, ik was nooit fan, vond het altijd een tikkeltje ordinair… Nu we er mee doodgegooid worden heb ik ingezien dat de dierenprints al lang niet meer alleen toebehoren aan kampers. Nee, ik vind ze zelfs leuk. Nu ben ik zelf redelijk tot zeer hoogblond, dus ik heb me nog niet aan de klassieke dierenprints gewaagd, maar er zijn zoveel leuke afstammelingen te vinden. Ennnnn deze zijn er natuurlijk ook voor jullie OERMANNEN.

Dierenprints en dierenvellen

Een belangrijke mannenmodetrend voor aankomende herfst en winter 2014/2015 gaat nog veel verder dan de dierenprint. Designers hebben namelijk inspiratie gehaald uit de Crows van Game of Thrones. Gaat het je een beetje ver om echte dierenvellen om je heen te hangen (kies sowieso liever voor imitatiebont), dan zijn er gelukkig talloze andere keuzes met dierenprints. Zo zie je dit seizoen naast de echte prints (luipaard, tijger, zebra) ook opvallend veel all-over prints van dieren, zoals vogels, vissen en jawel weer de zebra.

Trend Game of ThronesBij Dolce&Gabanna kijken ze duidelijk naar Game of Thrones

De leukste dierenprints en all-over prints van dieren

Ik weet dat de meeste mannen een pleurishekel hebben aan shoppen. Daarom maakt mannenmode blog Bylauri het makkelijk. Klik op de afbeelding of de link en bestel zo hoppakee een kledingstuk met dierenprint of een all-over print van dieren. Easy does it.

Mi Pac Rugtas van Mi-Pac via ASOS € 32,75

Minimum T-shirtT-shirt met vogelprint van Minimum via Zalando € 34,95

Men s Bow Ties  Nakuru Pictorial  Beau Ties Ltd of Vermont

Vlinderdas  via Beauties € 28,51 LRG Sweater van LRG via Zalando € 79,95

Happy Socks Sokken met zebraprint van Happy Socks via De Bijenkorf € 8,50

Share this Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.