Esquire kiest de Best Geklede Man

Esquire’s Best Geklede Man 2012

Afgelopen nacht verkoos Esquire voor de vijftiende keer de Best Geklede Man van 2012. Het feest vond plaats in de kelder van het Andaz Hotel aan de Prinsengracht. Arne Toonen (regisseur), Steffen Morrisson (zanger), Ronald Plasterk (politicus), Sef (rapper) en Spinvis (zanger) gingen de strijd met elkaar aan. Spinvis ofwel Erik de Jong ging er met de eervolle vermelding vandoor.

Spinvis Esquire’s Best Geklede Man

Er vloeiden nog meer awards. Zo ging Lapo Elkann er vandoor met Esquire’s Lifetime Achievement Award. De band The Kik heeft een award voor Best Geklede Band in ontvangst mogen nemen. Nee, er waren geen concurrenten. Volgens Esquire was het dit jaar zo duidelijk dat The Kik deze award moest ontvangen.

The Kick samen met Spinvis

Van Andaz Hotel naar Chapter 21

Het was een avond vol met goed geklede mannen, mooie vrouwen (maar liefst 4 dames uit de FHM500 liepen er rond) en vodka met rootbear. De avond begon in het Andaz hotel, waar op dat moment ook Chris Brown met zijn entourage verbleef.  Om vervolgens over te gaan in een after-party in cocktailbar Chapter 21. Hier mocht iedereen naar binnen, die het codewoord Esquire wist te noemen. In deze bar was het eigenlijk in de herentoilet -die ook dienst deed als rookruimte- het gezelligste.

Om 02.00 was het festijn afgelopen en werd de nacht met een klein groepje bekend en minder bekend Nederland afgesloten in de Club NL. Ja, het was een mooie avond.

Chapter 21

Share this Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.