Hotel Chocolat

Chocolade freaks opgelet

Aan de Amsterdamse Heiligeweg 7 bevindt zich een waar chocolade paradijs. Nee, Hotel Chocolat is geen hotel, zoals de naam misschien doet vermoeden. Al zou het statige pand hier zeker niet voor misstaan. In deze winkel vol met luxe bonbons, weet je niet waar je moet beginnen. Gelukkig staat er bij Hotel Chocolat altijd een goed gevuld plateau klaar, waar je een bonbon kunt proeven. Met de aankomende feestdagen in het verschiet, is dit een wel hele goede plek om last-minute kerstcadeaus te scoren. De ene box is nog groter, nog mooier en nog luxer dan de andere.

The Everything Selection € 29,00

Chocolade van boom tot boon

Het leuke aan het concept van Hotel Chocolat is dat zij als een van de weinige chocolatiers ter wereld ook zelf cacao produceren. Hotel Chocolat vervult een complete chocolade piramide  van cacaoteelt en het maken van chocolade, tot innovatieve chocoladeproducten zoals bonbons en chocolademelk. De chocolademelk kun je overigens drinken in de ‘geheime bar’, deze is bij binnenkomst niet direct zichtbaar en bevindt zich op de tweede verdieping. Hier kun je even lekker neerploffen en uitbuiken, mocht je beheersing even de weg zijn kwijt geraakt.

Hotel Chocolat ook online

Mocht je niet in Amsterdam wonen, of de Kalverstraat en omstreken liever vermijden, om wat voor gegronde reden dan ook… Dan kun je de chocolade van Hotel Chocolat ook vanuit je luie stoel bestellen. Leuk detail: bij elke box zit een menukaart, zodat je precies weet welke ingrediënten er in die ene bonbon zitten. Zo pik je nooit meer per ongeluk die ene, vieze kersenbonbon eruit.


Luxury chocolate gifts from Hotel Chocolat

Share this Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.