Hutspot Amsterdam

Hutspot Amsterdam

Hutspot Amsterdam

Hotspot: Hutspot Amsterdam

Ik geef toe: Hutspot Amsterdam zit alweer een klein halfjaar in Amsterdam, dus helemaal nieuw is de winkel niet te noemen. Toen ik laatst voor de tiende keer langs de van Woustraat 4 fietste, wist ik: hier moet ik over schrijven. Hutspot is namelijk een uniek concept. In de winkel van 800 m2, verspreid over twee verdiepingen is namelijk alles te koop. Ja, in een winkel kan je toch ook alles kopen? Zeker, maar dit is veel meer dan een winkel alleen. Hutspot Amsterdam is een initiatief om creatief talent een platform te bieden in de vorm van winkelruimte.

Hutspot Amsterdam

Hutspot, van kleding tot kunst

Bij Hutspot hebben veel jonge creatievelingen de ruimte om kleding, kunst, accessoires, meubels en nog veel meer unieke producten te verkopen. Het werd al eerder genoemd, maar echt alles is te koop: van de tafels, waarop de accessoires en kleding worden uitgestald, tot de lampen aan het plafond. De winkel verandert dus continue, niet alleen omdat alles verkocht kan worden, maar ook de inrichting wordt elke maand veranderd. Daarnaast wordt er elke maand wel weer een nieuw merk toegevoegd of wordt de kunst in de galerie aangepast.

Hutspot merken

Bij Hutspot vind je op de begane grond een aantal fijne kledingmerken voor zowel mannen als vrouwen. Kijk dus gerust eens rond tussen merken als: Velour (voor kleurrijke chino’s), Atelier de l’Armee (voor mooie vintage en handgenaakte producten) en het prachtige A.P.C. Naast kleding vind je hier veel boeken over fotografie, mode en architectuur. Op de eerste verdieping vind je een galerie en een café. Aan de lange tafel kun je tijdschriften lezen, een kop koffie drinken en kletsen met je vrienden of andere tafelgenoten. Bij Hutspot weet je immers nooit wie of wat je tegenkomt.

Hutspot Amsterdam

Share this Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.