Kerstpakket

Kerstpakket winnen

Kerstpakket winnen

Kerstpakket winnen

Kerst, je hebt er iets mee of niet, maar geef toe iedereen houdt toch van cadeaus? Ik vind het vaak net zo leuk om een cadeau te geven als te krijgen en heb daarom iets bedacht. In samenwerking met mijn favoriete merken geeft Bylauri een te knots gek kerstpakket weg ter waarde van € 443,50. In het kerstpakket zit een horloge van Komono, een crew neck sweater van Element, parfum van Diesel – Only The Brave (50 ml), een crew neck sweater van Penfield, een cap van Wemoto, sokken van Happy Socks, parfum van Dior – Fahrenheit (125 ml) en een te gekke koptelefoon van WESC. Het is weer eens wat anders dan koffiebonen, een fles wijn en een bakplaat of niet… Dit kerstpakket wil je toch gewoon winnen?! Hou je het allemaal voor jezelf? Of geef jij ook jij het weer weg aan je broer, vriend of die hippe opa van je?

Hoe kan ik dit kerstpakket winnen?

Wil jij kans maken op dit te gekke kerstpakket ter waarde van € 443,50? Dan moet je daar natuurlijk wel iets voor doen. Nee, nee je hoeft de Eiffeltoren niet te beklimmen en het is ook niet nodig om een hilarische persiflage op ‘All I Want For Christmas’ in te sturen. Het enige wat je moet doen is: Bylauri liken op Facebook, vervolgens like je de kerstpakket-post en deze share je weer met al je vrienden en zo ontstaat er: het kerstboom effect.

kerstpakket winnen bylauri.com

Extra prijzen winnen

Met de kerstgedachte in het achterhoofd zou het natuurlijk vrij lullig zijn als er maar één persoon kon winnen. Voor de runner-up heeft Bylauri een kleine verassing achter de hand en wel van een ander favoriet merk waar ik al veel over geschreven heb: Anerkjendt. Wat je wint? Dat blijft nog even geheim, zie het als het verpakte cadeau onder de kerstboom… De winnaars van het kerstpakket en de geheime prijs worden 25 december bekend gemaakt.

Share this Post

8 thoughts on “Kerstpakket

 1. Irene zegt:

  SUPER leuke winactie. Ik ga heel hard duimen.

 2. Olga.H zegt:

  ik zou graag willen winnen voor mijn vriend want hij werkt heel jaar hard buiten en kreeg geen kertspakket van zijn werk

 3. Hennie v.d. Plas zegt:

  Wauw wat een mega mooie actie. Wil heel graag een kansje wagen voor mijn verloofde.

 4. barbara de bruin zegt:

  OMG!!! wat een super prijs daar maak je mij wel HAPPY mee

 5. sabrina pibiri zegt:

  WAUWW!! Wat een FANTASTISCH mooie prijs… Ik geef hen weg, met alle liefde geef ik dit geweldige kerstpakket aan mijn oudste zoon! Wat zou ik die hier HAPPY mee maken! Fijne feestdagen alvast.

 6. Eefje Nauta zegt:

  Wat een ontzettend leuke actie, ik doe graag mee!

 7. Mirjam d/H zegt:

  De kans om mijn vader superhip 2014 in te laten gaan! Dus ik doe mee!

 8. Griet zegt:

  Om eens een zoon , schoonzoon , broer ,echtgenoot …..heeeeel blij te maken !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.