Brand new: Men at Work

Men_at_work

Men_at_work

Men at Work is vernieuwd

Misschien dat je het al gemerkt hebt, of het is je totaal ontgaan. Even goede vrienden, maar Men at Work is hard bezig te vernieuwen. Sinds kort is Men at Work weer terug in handen van de oorspronkelijke eigenaar, nadat het een tijdje van dezelfde mensen achter J.C Rags geweest is. Langzaamaan worden de oude winkels verbouwd of vervangen. Dit gebeurde al in Breda, Rotterdam, Spijkenisse, Arnhem en Tilburg. De  Men at Work winkels vallen onder het zogenoemde XL-pakket, waar veel ruimte is voor merkaanduiding, grote collecties en fotografie. Bij een nieuwe winkel hoort ook een ander logo, moeten ze gedacht hebben. En zo geschiedde.

Nieuw logo men_at_work

Nieuw merkenpakket Men at Work

Wat mannenmode blog Bylauri nog wel het meeste deugd doet zijn de nieuwe merken. Zelf ben ik al een tijd fan van Knowledge Cotton Apparel en Clae (wie mijn werk uit FHM kent, weet dat ik daar al veel over geschreven heb) en laten we Anerkjendt niet vergeten. Naast de redelijk standaardmerken als G-star en Replay is er dus veel ruimte gekomen voor nieuwe toffe merken. Dit uit zich niet alleen in de winkels, maar ook in de webshop. Deze speelt een belangrijke rol als kweekvijver voor nieuwe merken.

Nieuwe winkel Men_at_Work

Ook Menatwork.nl wordt onder handen genomen

Bij een nieuwe fysieke uitstraling, kan de online beleving niet achterblijven. In april zal de vernieuwde webshop van Men at Work zijn deuren openen. Tot die tijd kun je natuurlijk al speuren tussen de nieuwe merken op de oude vertrouwde website. Bylauri selecteerde alvast een paar fijne items voor je.

Groene parka van Minimum
Groene parka van Minimum € 99,99
Clae Shoes Ellington canvas
Grijze sneakers van Clae 89,99
Minimum jas two tone
Jas met vlakverdeling van Minimum € 149,99
Groenblauwe shorts van Knowledge Cotton Apparel
Groenblauwe shorts van Knowledge Cotton Apparel € 79,99
 

Share this Post

One thought on “Brand new: Men at Work

  1. Pascal zegt:

    Haha op zo’n manier wil ik ook wel “onderhanden” genomen worden:) maar even serieus men at work wordt gaat de goede kant op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.