Penfield, win nu twee jassen

penfield ss13

penfield ss13Over Penfield heb ik al vaker geschreven. Wie nog niet bekend is met dit stijlvolle merk uit Massachusetts, shame on you. Nee hoor, dat kan, maar zonde is het wel. Alhoewel Penfield vooral bekend staat als merk om koudere klimaten te weerstaan, zijn de jassen ook erg geschikt voor warmer weer. De zomercollectie bevat weer een aantal klassiekers, die beschermen tegen regen en wind, maar toch lucht doorlaten. Hierdoor zijn ze ook errug geschikt om zomers te dragen, want met regen krijgen we helaas vaak genoeg te maken.

Penfield: Summer in Sag Harbor

De zomercollectie van Penfield is dit jaar geïnspireerd op The Hampton’s, waar veel Amerikanen een vakantie vieren. De collectie bestaat uit een aantal nieuwe items en favorieten die zijn uitgevoerd in lichte materialen, zoals de Gibson jas.  Felle kleuren als geel, mosgroen en kobaltblauw spelen de hoofdrol. Voor de sub-tropische dagen zijn er ook items te vinden in frisse pastelkleuren als: mint en perzik.

penfield ss13

Penfield bloemenprint

Penfield staat bekend om zijn minimalistische design in vaak effen kleuren als blauw, wijnrood en olijfgroen. Verrassend dit seizoen is de bloemenprint. Deze komt terug in een ware mini-collectie en is te vinden op een: jas, broek, vest en tas. Zelf ben ik erg gecharmeerd van deze print en jawel: Bylauri mag een jas met bloemenprint weggeven. Hierover lees je later meer.

penfield ss13 floral print

Bylauri geeft twee jassen van Penfield weg

Yes, wat een feest. Bylauri mag niet één maar twee jassen van dit te gekke merk weggeven. Wil jij kans maken op één van de twee onderstaande jassen, like ons allereerst op Facebook en share de Penfield post. Stuur vervolgens een e-mail voor zondag 5 mei naar lauri@bylauri.com voor welke van de twee jassen jij gaat. Let op de jassen zijn allebei alleen beschikbaar in maat M.

Penfield Gibson Floral Print

Penfield Gibson_Floral

Optie 1: Penfield – Gibson (floral) € 179,95

Penfield Vassan Navy

Penfield Vassan

Optie 2: Penfield – Vassan (navy) € 179,95

Share this Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.