Regenkleding van Rains

Rains regenkleding

Rains groen

Rains regenkleding

It’s just those rainy days. Spend a lifetime tryin to wash away. Until the sun come out and shines again. Smile for me, smile for me. Elke keer weer als het regent komt het nummer Rainy Dayz van Mary J.Blige naar boven en laat dat in november nu net zo vaak gebeuren als dat Messi scoort. Vaak dus. Het is de natste en meest druilerige tijd van het jaar, vol met typisch onguur en vooral onvoorspelbaar herfstweer. En wat is er het vervelendste aan dit alles? Juist ja: je wordt kleddernat geregend op de fiets, want een HEMA-regenpak aanschaffen? Ho maar. Gelukkig stuitte ik op zo’n typische novemberdag op het merk Rains.

Rains camouflage

Met Rains stijlvol door de regen

Het kan ook bijna niet anders, maar het stijlvolle en minimalistische merk Rains komt uit Denemarken. Met gemiddeld 121 dagen regen per jaar hebben de Denen ook een hoop te verduren. Met Rains willen de Denen het een stuk prettiger maken om in de regen te lopen. Ik zeg zelf altijd als het regent op vakantie: zonder regen was het hier niet zo mooi groen. Regen hoort nu eenmaal bij het leven, maar ook ik kan niet altijd positief blijven. In Nederland is het een stuk vervelender. Gelukkig kan je er nu toch nog een beetje stijlvol bij lopen, want de regenkleding van Rains heeft voor ieder wat wils. Je vindt er camouflagepakken, gele of blauwe jassen en zelfs een regenjas in de must-have van dit seizoen: het bomber jack.

Rains Bomber Jacket

Rains regenkleding is te koop bij

De regenkleding van Rains kan je via een aantal websites kopen, zoals Wehkamp en de Bijenkorf. De prijs licht iets hoger dan een normaal regenpak, maar daar krijg je dan ook een stukje Deense kwaliteit voor terug. Voor zo’n € 120 euro heb je een goed regenpak en met gemiddeld 185 dagen regen per jaar kost de regenkleding van Rains je zo’n 0,65 eurocent per dag Dagobert.

Rains regenkleding

Share this Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.