De vernieuwde bylauri

Als je met iemand (levend) op deze aarde eens wat zou mogen gaan eten, wie zou dat dan zijn? Eindelijk eens een makkelijke vraag, waar mijn twijfelmeter niet van op hol slaat. Het antwoord is voor mij erg simpel: Barack Obama. De man die zijn dagelijkse keuzes zoveel mogelijk probeert te beperken, om ruimte te maken voor de echte belangrijke beslissingen. Zo staat hij elke dag op hetzelfde tijdstip op en kiest hij of een donkerblauw of een grijs pak. De man fascineert mij, hij heeft charisma en ik vind het een hele slimme man. Ik zou willen dat hij voor altijd president kon blijven, want hij maakt de ‘verschillen’ in de wereld kleiner in plaats van groter. Maar goed, we dwalen af, daar gaat deze blog niet over.

Change we can believe in

Naast de keuzebeperkingen staat hij voor een aantal belangrijke zaken die mij inspireren zoals: CHANGE en voor YES, WE CAN. Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben is het wel heel erg stil geweest op bylauri. Nou dat zit zo… Ik verloor mijn baan bij Men’s Health vanwege bezuinigingen en merkte dat ik daardoor steeds minder met mannenmode in aanraking kwam. Tuurlijk weet ik nog steeds alles van de basisregels en heb ik een redelijk stijlgevoel op het gebied van mannenmode, maar de tofste merken van het moment? Ik kan ze niet noemen… Mijn interesses zijn teveel veranderd en daardoor vond ik het steeds moeilijker om iets puiks neer te krabbelen. Neem daarbij mijn eeuwige getwijfel en we zijn inmiddels een jaar verder. Zo wilde ik een nieuwe website: healthyhangover om een brug te maken tussen uber-gezond en katervoedsel. Ook heb ik inmiddels mijn yogadiploma in mijn zak en mijn eigen yogastudio: Nomads Yoga en wilde ik ook nog een site waar je alles kon kopen op thema: weekendmarket. Zoveel ideeën, zo weinig focus. Overload.error.help.

De vernieuwde bylauri

Na een paar nachten EK-plafondstaren vanwege een fikse jetlag zag ik dan eindelijk het licht. Ik wilde al mijn sites en ideeën gaan samensmelten in een platform met deze site als basis. Helaas zal het oorspronkelijke concept van bylauri daarvoor moeten sneuvelen om ruimte te maken voor de vernieuwde versie van bylauri. Deze site zal nog maar heel soms gaan over mannenmode en veel meer over alle andere dingen die ik in mijn nieuwe sites wilde stoppen. En waarom zou ik eigenlijk moeten kiezen…..? Op dit platform kun je terecht voor allerlei vragen/tips/to do’s: Wat eet je als je een kater hebt? Welk festival mag je niet missen? Wat moet ik nou weer kopen als er een quinoa-kut bij me komt eten? Waarom yoga mij zo geholpen heeft? Hoe pas je mindfulness toe als je nog niet helemaal volwassen wilt worden? Wat zal ik dit weekend eens gaan doen? En natuurlijk nog wel een heel klein beetje: wat moet ik nou toch aantrekken tijdens Bungalup?

Natuurlijk zullen de meeste onderwerpen nog steeds de grappige/nieuwsgierige ondertoon hebben, zoals jullie gewend zijn van bylauri.com, maar er zullen ook serieuzere en meer persoonlijke verhalen online komen te staan.

Change?  Ja dus. Keuzes? Nog steeds niet gemaakt. Yes, we can?! Dat zal moeten blijken, ik hoop zo dat jullie de vernieuwde bylauri zullen waarderen, zodat ik erachter kan komen dat deze keuze toch de juiste was.

 

 

Share this Post