Voorjaarsschoonmaak

voorjaarsschoonmaak

Zoals jullie misschien gemerkt hebben is het hier de afgelopen maanden verdomd stil geweest. Dit keer was ik niet op reis, of ontvoerd door aliens… Ik had gewoon even tijd voor mezelf nodig, om uit te zoeken wat ik met deze site wilde. De lay-out dateerde nog uit 2012 en dat is in deze periode van overal en altijd online eigenlijk gewoon bejaard. Dus was het de hoogste tijd voor een grote voorjaarsschoonmaak. Bylauri heeft een nieuw uiterlijk en binnenkort een heleboel nieuwe content. Zodat jullie veel regelmatiger op de hoogte worden gehouden van style, streetstyle, de plekken waar je moet zijn en mijn health rubriek zal worden uitgebreid met hier en daar een makkelijk recept.

Helpling

Naast mijn blog heb ik ook mijn huis eens flink onder handen genomen, want man o man wat ben ik een oude verzamelaarster. Ik heb elke dag het gevoel dat ik moet opruimen, omdat er gewoonweg geen plaats is voor mijn stapels kleding, tijdschriften en ja wat spaar ik eigenlijk niet? Herkenbaar? Dan iseen schoonmaakhulp wellicht iets voor jou. Je hoeft de advertenties bij de AH niet langer te bestuderen, een schoonmaak(st)er boek je heel makkelijk via Helpling. Met de komst van deze website bestel je bijna net zo makkelijk een huishoudelijke hulp, als een taxi via Uber.

Hoe werkt Helpling?

Helpling werkt super makkelijk. Je toetst je postcode in, bepaalt hoe lang je hulp kunt gebruiken en vervolgens klik je op een gewenste tijd en datum. Mijn eerste ervaring was in ieder geval positief. De Helpling helpt je precies daar waar het nodig is en dat was in mijn geval in de keuken. Zou je ook weleens wat hulp kunnen gebruiken? Met de speciale kortingscode FASHION1UUR, krijg je het eerste uur a € 14,90 gratis.

Helpling

Share this Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.