We Are Labels Men

We Are Labels Men

We Are Labels Men

Mannen in opmars

Afgelopen maand (6 september 2013) stond er in de Metro een groot stuk over mannenmode. De intro luidde: Jarenlang het achtergestelde kindje, is de man met een inhaalslag bezig in modeland. Dit is mannenmode blog Bylauri ook zeker opgevallen. Vroeger draaide fashion weeks vooral om vrouwen, nu heb je zelfs modeweken die alleen in het thema van mannen staan (Londen en Milaan). Onlangs bezocht ik de Pitti Uomo in Florence en daar werd het pas echt duidelijk: mannenmode is booming business. Niet zo gek dus dat steeds meer merken, labels en designers zich puur richten op de man. Wat te denken van Mango H.E. of merken als Burberry en Tommy Hilfiger Tailored die winkels openen voor alleen het mannelijk geslacht. Ook online komen er steeds meer coole webshops voor mannen bij. Ja, er is sprake van een kleine mannelijke revolutie.

We Are Labels Men

Afgelopen maand werd er weer een gave winkel geopend voor de man en wel in de Utrechtsestraat in Amsterdam. We Are Labels Men is de grote broer van de twee boetieks van Labels die er al voor vrouwen waren. We Are Labels Men speelt in op de groeiende vraag naar moderne, betaalbare kleding en accessoires voor mannen. Zoals veel winkels voor mannen is dit een zogenoemde one stop shop, hier kun je in één keer slagen voor al je basics, accessoires en mode items van kleine internationale merken die je niet in elk willekeurig gehucht in Nederland zal vinden.

We Are Labels Men

We Are Labels Men

We Are Labels Men

Mannenmode merken

Bij We Are Labels Men kunnen vooral liefhebbers van Scandinavische merken terecht. Enkele favorieten van Bylauri zijn: Anerkjendt, Selected Homme en Samsoe&Samsoe (allemaal uit Denemarken). Hou je meer van de Franse slag dan moet je bij het iets meer uitgesproken merk Elevenparis zijn. Hier slaag je vast een zeker als je op zoek bent naar een shirt met een gekke print. Heb je niet zo’n zin om uit je luie stoel te komen? Je kunt nu ook online terecht voor de mannencollectie van We Are Labels. Ben je nog veeeeeeeel luier dan dat? Check dan vast de volgende selectie must-haves zoals een gewatteerde jas met contrasterende schouders, een gebreide trui en natuurlijk de camouflagejas, want ook aankomend seizoen speelt de army trend weer een grote rol.  Extra fijn: tot 30 september krijg je 20% korting als je de code: earlybird20 gebruikt. 

Bellfield Hound padded jacket

Gewatteerde jas van Bellfield € 99,95

Anerkjendt Micky shirt

Camouflage jas van Anerkjendt € 99,95

Samsoe   Samsoe Red Bobo knit

Fijn gebreide trui van Samsoe&Samsoe € 59,95

Openingstijden We Are Labels Men

We Are Labels Men
Utrechtsestraat 36
1017 VP Amsterdam

wearelabels.com

Openingstijden:
Maandag                               12:00 – 18:30
Dinsdag t/m vrijdag             10:30 – 18:30
Zaterdag                               10:00 – 18:00
Zondag                                 12:00 – 17:00

Share this Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.