Win Palladium boots

Bylauri geeft twee paar Palladiums weg

Als ik aan Palladium denk, dan komen er een boel herinneringen naar boven. Als klein meisje, droeg ik deze schoenen altijd. Ik rende, voetbalde en danste in de modder. Ik had camel, blauwe en zwarte Palladium schoenen. Soms mixte ik ze zelfs met elkaar.

Sinds een aantal jaar zijn ze weer helemaal terug. Zonde, dat ik al mijn oude exemplaren niet meer heb. Al kan ik verklappen dat in de komende spring/summer collectie mijn originele camel Palladiums weer terug komen.

Palladium voor alle weersomstandigheden

Bij Palladium zitten ze niet stil. Elke seizoen komen er weer nieuwe exemplaren op de markt. Van super lichte zolen, tot waterdichte exemplaren. Er zijn zelfs echte Palladium sneeuwboots. Mannenmode blog Bylauri mag twee exemplaren weggeven.

De nieuwste Palladium is  de Pilot. Deze kun je winnen, ter waarde van € 109,95. De schoenen worden ook gedragen op het sfeerbeeld helemaal bovenin. Je kunt de flab ook omhoog vouwen.

Het andere exemplaar is vooral heel erg handig in de sneeuw. Of je nu op wintersport gaat of in Nederland bent, we weten nu dat het ook hier flink kan sneeuwen. Met deze schoenen heb je veel grip en je voeten blijven goed warm. Deze Palladium Thermal boots  kosten € 149,95

Winnen?

Wil jij kans maken op één van de twee stoere, Palladium boots? Check dan hier hoe je deze Palladiums kunt winnen.

Share this Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.