Bylauri
Picture: Thomas van Driel©

About bylauri

Bylauri is dé modeblog voor mannen. Hier word je op de hoogte gehouden over alles op het gebied van style, streetstyle, places en travel. Kortom: wat trek je aan? Wat moet je absoluut niet dragen. Welke samenwerkingen en openingen mag je niet missen? Waar moet ik naartoe op vakantie? Welke festivals zijn er dit jaar het bezoeken waard? En wat moet ik vooral wel en niet eten? Je leest het op bylauri.com.

Wie is bylauri

Bylauri wordt samengesteld door Lauri Berkhoudt, 28 jaar, geboren en getogen in Amsterdam. Ik studeerde aan het AMFI-Amsterdam Fashion Instituut en vormde daar mijn liefde voor tijdschriften en mannenmode. Na een aantal jaar in de horeca gewerkt te hebben (Café Restaurant Dauphine)  en de halve wereld verkend te hebben kwam mijn droom uit en begon ik als fashion editor bij FHM. Later mocht ik gaan schrijven en (streetstyle) fotograferen voor Esquire om vervolgens bij Men’s Health terecht te komen. Zo geschiedde dat ik nu een echte allrounder ben op het gebied van mannenmode: van columns schrijven, BN’ers interviewen, styling, tot fotograferen… En owja sinds kort werk ik ook nog als online copywriter op de mannenafdeling van de Bijenkorf…

Zie hier een greep uit mijn portfolio.

Bylauri likes

Naast mannenmode hou ik enorm veel van koken (liefst zonder pakjes en een beetje op de bonnefooi), maar ook van ijs… Ja, je merkt het al ik zit enorm vol tegenstrijdigheden. Ik hou ervan als dingen hetzelfde blijven, maar ook van avonturen beleven. Nieuwe culturen en mensen ontmoeten op reis. Mijn blog gaat dan ook niet alleen over mannenmode, maar ook over mijn andere interesses zoals sporten (surfen, duiken, yoga en mijn favoriete thuistrainer Shaun T), mijn andere hobby: feesten en over alle leuke dingen in het leven waarvan ik denk dat die gedeeld moeten worden.

Contact: lauri@bylauri.com
KvK-nummer: 56779232

4 thoughts on “About

  1. Joeri Hessels zegt:

    Nice Lauri! Zal hier wekelijks wel ff spieken 😉

  2. Lel zegt:

    You look divine Lauri! I wish I could read Dutch… site looks amazing ❤️

  3. Marion zegt:

    Super zeg! Je bent goed bezig geweest. Volhouden nu. Ben erg trots op je. 💕

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.