Kortingscode booking.com

zaluki tulum

Kortingscode booking.com

Booking.com is al jarenlang marktleider op het gebied van overnachtingen en niet voor niets, want er zijn bijna geen hotels meer die niet aangesloten zijn bij dit bedrijf.
Bij booking.com kan je heel makkelijk zoeken op plaats, prijs en bijvoorbeeld afstand tot het centrum. Ook kan je allerlei wensen invullen: van het aantal sterren, een zwembad, of verboden voor kinderen (ja deze voortreffelijke optie bestaat echt). Of je nu een nachtje weggaat in Nederland, een week wil skiën of een maand door Myanmar gaat reizen… Je locatie boek je bij booking.com én natuurlijk met korting. Gebruik daarom nu de kortingscode booking.com en krijg € 15 korting op je volgende overnachting.

De kortingscode booking.com vind je HIER. Of bekijk de andere kortingscode HIER van booking.com.

Word genius bij booking.com

Misschien wel het leukste aan booking.com is het Genius-programma. Hoe meer reserveringen je maakt, uiteraard met de booking.com kortingscode, des te meer punten je spaart. Met deze kun je hoge kortingen verwachten en als je uiteindelijk Genius-lid bent, ontvang je een eigen kortingscode booking.com, die je met je vrienden en familie kunt delen. Je krijgt dan dus bovenop de superdeals extra korting die wel kan oplopen tot € 150.

Boek deze hotels met de kortingscode booking.com

Weet je even niet waar je naartoe wil? Op booking.com vind je naast allerlei hostels, hotels en appartementen ook hele speciale bestemmingen. Bylauri is al op de bovenste twee plekken geweest en de derde staat op de bucketlist. Wat dacht je van slapen in het Azulik Eco Resort in Tulum, waar je een eigen jacuzzi op het dak hebt en de sterrenhemel ’s avonds betoverend mooi is. In de ochtend heb je deze plek alleen niet voor jezelf, want leguanen komen maar al te graag chillen op je schommelbed. Een andere bijzondere locatie vind je in Langkawi, waar je kunt slapen in het Tubotel. Hier slaap je in een.. rioleringsbuis. En dat is romantischer dan dat het klinkt.. Dus waar wacht je nog op en boek één van deze twee plekken nu met de booking.com kortingscode. De kortingscode booking.com vind je hier. Helaas is de laatste plek niet meer via booking.com te huur, vanwege ongekende populariteit. Slapen in een glazen iglo en zo het Noorderlicht kunnen zien vanuit je crib… Tja, best begrijpelijk dat deze locatie alle nachten is uitverkocht.

zaluki tulum

tubotel langkawi

iglo

 

728 x 90 IMU Leaderboard

Share this Post