Kortingscode Zalando

Zalando kortingscodes

Op Bylauri heb je waarschijnlijk al een heleboel gelezen over Zalando. Niet zo gek, want bij Zalando vind je zoveel te gekke merken. Wat nu nog leuker is, zijn de kortingscodes van Zalando die je op Bylauri terug kunt vinden. Niets zo leuk als je eindbedrag zien slinken nietwaar?!

Kortingscode Zalando 10%

Sla je slag, want alleen vanavond (26-06-2013) geeft Zalando 10% extra korting op een aantal items. Het enige wat je moet doen om de kortingscode Zalando te verzilveren is op onderstaande banner drukken en tijdens het afrekenproces de kortingscode invullen.

Kortingscode Zalando 26 juni

10% Zalando korting op witte items

Misschien dat je naar Sensation gaat? Of gewoon een goed wit T-shirt wilt scoren? Met deze Kortingscode Zalando krijg je 10% korting op alle witte items. Klik op de onderstaande banner  en vul aan het einde van je bestelproces: witkorting in. Deze kortingscode Zalando is geldig van 03/06-2013 tot 30/06/2013. De korting is alleen geldig bij een minimale bestelwaarde van € 50 aan witte items van de getoonde pagina.

WITKORTING
Click To Open/Copy
De kortingscode is geldig tot 30-06-2013

01. Waanzinnig Wit 728x90

Kortingsbon Zalando € 5 korting

Een andere slimme manier om korting bij Zalando te vergaren is je inschrijven op de nieuwsbrief. Wie zich inschrijft ontvangt niet alleen leuke nieuwtjes van het Duitse online-warenhuis, maar ook € 5 korting. Let wel op deze kortingscode Zalando of kortingsbon is maar één keer te gebruiken. Wat moet je hiervoor doen? Meld je via de website aan voor de nieuwsbrief van Zalando. Na de bevestiging van je aanmelding, ontvang je binnen 5 minuten een e-mail met daarin je kortingscode Zalando, goed voor € 5 korting.

Zalando nieuwsbrief 5 euro korting

Speciale Zalando kortingscodes

De webshop van Zalando kun je eigenlijk elke dag weer opnieuw bekijken. Er worden continue nieuwe producten en merken toegevoegd. Daarnaast speelt Zalando goed in op actuele gebeurtenissen, zoals oranje-korting tijdens Koninginnedag. Zalando geeft ook vaak korting op bijvoorbeeld jeans, witte kleding en ga zo maar door. Ook deze speciale Zalando kortingscodes en acties vind je natuurlijk op Bylauri.

01. Denim 728x90

01. Merken mania 728x90

Zalando voordeel

Zalando is één van de snelst groeiende webshops van het moment. Je kunt zeggen wat je wilt, maar de vreselijke reclames waar het merk bekend om staat, blijven wel hangen. Zalando was er ineens en is niet meer weg te denken, met zelfs een eigen Zalando Collection voor mannen en vrouwen. Waar Zalando nog meer bekend om staat is de gratis levering en retourzending (dit kan zelfs tot 90 dagen na aankoop). Daarbij doen ze nooit moeilijk als je de kleding terugstuurt en krijg je je geld netjes op je rekening teruggestort. Ja, bestellen bij Zalando heeft zo zijn voordeel.

Heb je via de kortingscode Zalando toch niet kunnen vinden wat je zocht? Kijk dan eens bij kortingscode Wehkamp. Wellicht dat je daar wel wat leuks kunt scoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.