onefit kortingscode

Onefit kortingscode

Als OneFit zijn eigen Little Monsters of Beliebers zou hebben, dan zou ik er één zijn. Vanaf de eerste dag ben ik enorm fan van dit concept. Sinds een maand heb ik OneFit weer herontdekt en man wat heb ik het gemist. Hoe heb ik OneFit twee jaar in de steek kunnen laten? Echt ik snap er he-le-maal niets van. Afijn, genoeg beeldspraak voor een intro… er zullen ongetwijfeld mensen zijn die nog nooit van OneFit gehoord hebben. Geen idee onder welk hunebed je gelegen hebt, maar vooruit ik vergeef het je. Lees snel verder voor meer informatie over kortingscode OneFit.

De kortingscode OneFit met € 20 korting van mannenmodeblog Bylauri vind je hier: OneFit kortingscode.

kortingscode onefit

Hoe werkt OneFit?

Met OneFit hoef je geen duur abonnement in 1 sportschool naar keuze af te sluiten, want met de keuzemogelijkheden van een swipe hier, een date daar… wil je je toch niet beperken tot slechts één sportschool? Toen ik begon met het sporten via OneFit stond de teller op 69 locaties in Amsterdam en dit zijn er nu 164. Hallelujaaaa… mijn suggesties van weleer staan er inmiddels bij met nog veel meer locaties waar ik nog nooit van had gehoord. Met één handige app mag je al deze 164 locaties bezoeken, met als enige voorwaarde: je mag een locatie maximaal vier keer per maand bezoeken. Of het überhaupt mogelijk is weet ik niet, maar er staat nog niemand in het Guiness World Records boek, omdat hij/zij alle 164 locaties in een maand bezocht heeft.

Natuurlijk wil je dit ook en wél met korting, lees dus snel verder wat de kortingscode OneFit inhoudt.

Kortingscode OneFit nu geldig in vier steden

OneFit is begonnen in Amsterdam, maar tegenwoordig kun je ook sporten in Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Of je nu in één van deze steden woont of per ongeluk met Pim-pam-pet in één van deze plaatsen terecht bent gekomen. Met de app kun je gewoon inchecken bij je favoriete les, ongeacht of je nu in deze plaats woont of niet.

kortingscode onefit vier steden

Bylauri’s favoriete OneFit lessen en locaties in Amsterdam

Ik scoopte zo net al dat ik zo blij ben dat er steeds meer locaties bij OneFit  zijn bijgekomen. Zoals het Sportfondsenbad waar je baantjes kunt trekken in Amsterdam-Oost. Of de schaatsbaan met tientallen jeugdherinneringen: de Jaap Edenbaan. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan met de app van OneFit: tennissen, golfen, apenkooien of yoga.

Bluebirds Yoga

Mijn twee favoriete locaties vallen onder de laatste: yoga.Toen ik voor het eerst bij Bluebirds naar binnen liep werd ik een beetje verliefd. Zo wil k wonen als ik later groot ben, hier wil ik werken. Het woongedeelte is me nog niet gelukt, maar inmiddels geef ik wel les bij Bluebirds. Zo kan ik er vaker komen en voelt het steeds meer als thuis. Bij Bluebirds vind je niet alleen allerlei vormen van yoga, maar ook de Superles. Deze boek je natuurlijk ook met de kortingscode Onefit. Deze fantastische les laat je keihard zweten door de HIIT-oefeningen en via pilates, yoga en yin verlaat je uiteindelijk helemaal zen het pand.

Mocht je een keer een les van mij willen volgen met de kortingscode Onefit bij Bluebirds… Kom dan op woensdag naar dit plaatje van een locatie. Elke woensdag geef ik van 10:45 tot 12:00 yin yoga en van 12:15 tot 13:00 de Superles 45.

Equal Yoga

Een andere favoriete locatie -en tevens een droom om te werken- is Equal Yoga. Sindskort hebben ze twee studio’s en geloof me het zal vast niet lang meer duren voordat dit er meer worden. Mijn favoriet is om de hoek van mijn huis te vinden aan de Lineausstraat en de andere zit aan de Rozengracht. Bij Equal Yoga is het hot yoga, hot yoga en nog eens hot yoga. Natuurlijk worden er verschillende vormen van hot yoga aangeboden. Van een zachte core flow yoga tot de pittigste variant: de strong flow. Leuk zijn ook de specials van de meest bijzondere yogagoeroe Jennilee Toner.

De kortingscode OneFit van Bylauri

Vind hier de speciale kortingscode OneFit van Bylauri. Met deze kortingscode krijg je € 20 korting op de eerste maand. Je betaalt dankzij deze kortingscode geen € 59, maar € 39 als je gebruik maakt van deze OneFit kortingscode. Leuk detail: wanneer je een abonnement hebt bij OneFit krijg je je eigen kortingscode. Deel deze met zoveel mogelijk buren, vrienden en fitboys in spé om ook zelf korting te krijgen. Voor ieder nieuw lid ontvang je namelijk € 10 korting bij OneFit. Enneh deze donnies zijn net zo stapelbaar als Jenga. Het kan dus ineens zo zijn dat je een maand gratis sport. Een extra feature is het toevoegen van vrienden in de app. Zo kan je elkaars lesrooster bekijken en er dus flink samen op kunt gaan ‘sport-daten’.

De kortingscode OneFit van mannenmodeblog Bylauri vind je hier: kortingscode OneFit.

970x90