Tegoedboncode Airbnb

Airbnb is de plek op internet waar huurders en verhuurders van -vaak unieke- huizen samenkomen. Het bedrijf is gevestigd in San Francisco en inmiddels een welbekend fenomeen in Nederland en de rest van de wereld. Op dit moment kun je in meer dan 189 landen en in 39.999 steden een huis/appartement of een kamer huren. Van kastelen, villa’s met privé zwembad tot een boomhut of zolderkamer. Je kunt het zo gek niet bedenken of het staat op Airbnb. Vaak liggen de prijzen een stuk lager, omdat het contact met de verhuurder direct verloopt zonder tussenpersoon. Met de tegoedboncode Airbnb krijg je nu € 17 korting op de huurprijs. De tegoedboncode Airbnb vind je hier: kortingscode Airbnb. Vul de code in en ontvang direct korting op je boeking. Het handige aan Airbnb is dat als je je eenmaal hebt aangemeld je zelf ook gemakkelijk voor korting kunt sparen. Deel je eigen tegoedboncode Airbnb voor €17 korting  op je boeking, en als je een vriend of vriendin hebt die zijn/haar huis via jouw code verhuurt, dan krijg je zelfs € 70 Airbnb-tegoed. Kijk is dat even lekker Oer-Hollands besparen.

tegoedboncode airbnb

Hoe werkt Airbnb

Airbnb is een community waar mensen een huis of een gedeelte daarvan kunnen verhuren. Je kunt zoeken op een stad/stadsdeel of gebied, filter op datum en prijs en je krijgt direct resultaat. Het leuke aan Airbnb is dat je gelijk de verhuurder ziet en wat de huisregels zijn. Erg handig zijn de sterren en reviews, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Als je een huis via Airbnb huurt kan de huurder ook een review over jou schrijven. Zo ontstaat er een transparant systeem.

Wat kost Airbnb

De prijzen per nacht verschillen, maar met de tegoedboncode Airbnb krijg je in ieder geval €17 korting op je boeking. Airbnb berekent over elke boeking variabele servicekosten (6% tot 12%). Soms kan het zijn dat er ook schoonmaakkosten in rekening worden gebracht, maar dat staat er altijd duidelijk bij vermeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.