Doutzen Kroes opent G-star winkel

Doutzen Kroes opent allereerste G-star Women Store

Vandaag was het een drukke boel in de Leidsestraat 11. Pers, fans en een lading G-star mensen, wachtten met spanning op de komst van Doutzen Kroes. Zij opende vandaag de allereerste G-star Women Store wereldwijd. Doutzen Kroes maakte een grande entree in een geblindeerde auto. Bylauri stond heeel toevallig op de juiste plaats, toen La Kroes de auto uitstapte.

Doutzen Kroes, de buitenaardse superster

Iedereen wilde een glimp opvangen van deze superster, want zo mag je haar best noemen. Doutzen poseert, Doutzen lacht, Doutzen spreekt. Wat een buitenaardse, mooie vrouw. Dan is het moment daar en Doutzen laat het doek van de winkel vallen. Ze schrikt er zelf van, wat haar nog aandoenlijker maakt.

G-Star Women selected by Vogue supporting dance4life

Tijdens de opening werd tevens de nieuwste G-star Women selected by Vogue supporting dance4life gelanceerd. Een behoorlijke mond vol en dat is het ook. Deze exclusieve denim collectie is tot 1 december verkrijgbaar bij alle G-star winkels en de Bijenkorf. Het mooie is dat de volledige opbrengst wordt gedoneerd aan dance4life. Uiteraard steunen Vogue en G-star dit initiatief om samen met jongeren hiv en aids de wereld uit te helpen. Op de foto’s draagt Doutzen Kroes een chambray plissé rok en een jasje van zacht leer, uit de speciale collectie. 

Fotomoment

We hebben zo ons best gedaan om met mevrouw Kroes op de foto te staan, maar tevergeefs. Gelukkig hebben we haar wel kunnen vertellen dat ze op nummer één staat in de FHM500. Hier was ze zich helemaal niet bewust van. Na een korte aanraking en een lieve glimlach, rukte haar manager ons uit elkaar.

Naast Doutzen waren er een heleboel andere genodigden, die hoog in de FHM5OO staan. Tess Milne, Lieke van Lexmond en Yvke Sturm. Laatstgenoemde was erg blij dat ze op nummer 8 stond, haar geluksgetal. Tijdens de foto moesten we even wisselen van kant, want dat was Yvke haar betere kant. En, wat voor een kant 🙂

 Zie hieronder een compilatie van de avond.

Share this Post

One thought on “Doutzen Kroes opent G-star winkel

  1. Ramon zegt:

    Hele mooie foto! Jullie lijken wel zusjes 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.