Eytys sneakers

EYTYS

Eytys

Na het lezen van Mister G (samengesteld door Leroy Aznam) in de Glamour was ik direct verkocht. Oh my wat zijn de sneakers van Eytys mooi. Deze wonderschone exemplaren, zonder opsmuk komen uit het land waar minimalisme en hoogwaardig design net zo goed samen gaan als vodka en een limoentje. Natuurlijk heb ik het over een Scandinavisch gebied, Zweden om precies te zijn. De meeste Eytys sneakers zijn uniseks en komen in effen kleuren.

eytys-x-kk-tf10_3

eytys-x-kk-tf5_3

Verkooppunten Eytys sneakers

Eytys sneakers bestaan pas sinds 2013 en de verkooppunten zijn nog vrij selectief. Dat maakt het naar mijn idee des te leuker. In Amsterdam kun je terecht bij: Cowboys to Catwalk, Spoiled en Retored. In Eindhoven vind je een deel van de collectie bij You Are Here.

eytys-leather-

eytys-suede-grey-01-copy_3

Eytys winkel

Mocht je een citytrip Stockholm in het vooruitzicht hebben? Lucky you. Vergeet dan vooral niet een kijkje te nemen in de winkel van Eytys. Hier vindt je naast de gehele collectie een aantal conceptuele goodies. Daarbij is de winkel volledig geldvrij… Zal dat een nieuwe rage worden? Vergeet je creditcard of pinpas dus niet als je een paar Eytys sneakers aan je collectie wilt toevoegen.

eytys store

Adres Eytys sneakers

Luntmakargatan 15
111 37 Stockholm, Zweden

Voor meer informatie check de website van Eytys.

Share this Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.