FHM500

De 500 mooiste vrouwen van Nederland

Afgelopen maandag vond de release-party van de FHM500 plaats. Voor het tweede jaar op rij, ligt dit wonderschone boekwerk in de winkels. Waar het vorig jaar een vakkundig samengestelde lijst was, is FHM500 dit jaar nog veel meer. Naast de 500 mooiste vrouwen van Nederland, kun je allerlei columns lezen, testen doen en vooral heel veel plaatjes kijken.

De mooiste van het land

Vorig jaar stond Doutzen Kroes op nummer één, dit jaar is de keuze een stuk verrassender. De nummer één is de nonchalante, stoere en schattige Tess Milne geworden. Tess haar reactie op de winst: ”Ik voel me vereerd, maar ook wel vreemd. ”Het is net alsof je in een lijst met alleen maar intelligente mensen voor Einstein eindigt”. Haar ontwapende reactie, maakt Tess Milne alleen maar meer winnares. Van sterallures is geen spoor te bekennen.

De altijd vrolijke hoofdredacteur Sander Kersten, samen met Tess Milne. De foto is gemaakt door: Thomas van Driel.

 Lieve Lauretta Gerards met fotograaf  en collega himself Thomas van Driel

De supersexy Sharon Pieksma, die ik toch wel een klein beetje ontdekt heb op Solar, met de enige echte Chris Riemens.

Toplijsten

In de FHM500 vind je veel lijsten samengesteld door de redactie en bekende Nederlanders. Van knapste blondines, tot de meest sexy moeders.   Zo heeft FHM redacteur van de eerste minuut, Pascal Vughts stiekem een crush op Josje Huisman en is de ultieme vrouw van Dennis Storm nog altijd Katja Schuurman. Niet alleen mannen houden van vrouwen, vrouwen houden ook van vrouwen. In FHM500 geeft dj Claudia Stegeman haar persoonlijke top-5. Nu werk ik niet voor niets bij twee mannenbladen. Ook ik kijk graag naar vrouwen. Voor deze mannenmode blog, zal ik daarom mijn top 5 nationaal en internationaal verklappen.

Top 5 Bylauri nationaal

5) Nadia Palesa Poeschmann
4) Yvke Sturm
3) Hanna Verboom
2) Doutzen Kroes
1) Carice van Houten

Top 5 Bylauri internationaal

5) Candice Swanepoel
4) Heidi Klum
3) Megan Fox
2) Rosie Huntington-Whiteley
1) Angelina Jolie

Zie hier de after-movie van het FHM500 feest

En kijk, dat is toevallig.. wie staat er op nummer 447? check het hier

De FHM500 bestel je..hier

Share this Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.