Toms en Movember

Toms en Movember vragen je aandacht

Voor het derde jaar achter elkaar werken Toms en Movember samen, om aandacht te vragen voor prostaatkanker en tegelijk kinderen in nood van nieuwe schoenen te voorzien. Het cliché twee vliegen in een klap, is hier meer dan waar. Speciaal voor deze gelegenheid zijn er twee Toms x Movember Exclusives ontworpen. Van Toms ben ik al een tijd fan, omdat ze hele goede initiatieven steunen en werkelijk iets goeds terugdoen voor de maatschappij. Oh gut, weer een cliché.

Movember

Movember is een stichting, die in 2003 alweer is opgericht door een handjevol Australische mannen. Zij lieten hun snorren staan in de maand november, om aandacht te vragen voor prostaatkanker. Je zou kunnen zeggen wat Pink Ribbon voor de vrouwen is, is Movember voor mannen. Tegenwoordig is de stichting uit zijn voegen gegroeid en laten er wereldwijd miljoenen mannen hun Mo staan.

Toms heeft dit seizoen twee schoenen op de markt gebracht met de kenmerkende Movember snor erop. De classics  kost € 65 en is er alleen in een mannen variant. Mijn favoriet de Botas is er voor zowel mannen als vrouwen en kost €105.

Dus mannen laat je Mo in november staan en ga voor een paar nieuwe Toms x Movember schoenen. De opbrengst hiervan  gaat zowel naar Movember, als naar een kind in nood. Toms doneert namelijk voor elk paar verkochte schoenen, een paar aan een kind in een minder bedeeld land.

De collectie is te koop bij Denim Revolution (Den Haag), If & Co (Leiden), Nukuhiva (Amsterdam) en YOUR (Antwerpen).

Voor meer info check: Movember en Toms

Share this Post

This entry was posted in Style and tagged .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.