Doutzen’s stories by Hunkemöller

doutzen's stories

Doutzen Kroes voor Hunkemöller

Doutzen, oh Doutzen. Ik kan me nog altijd de dag herinneren dat ik je de FHM 500 mocht overhandigen, waarin je verkozen werd tot mooiste vrouw van het land. Wat was je welbespraakt en ik weet nog dat ik je zo dun vond voor een vrouw die in de modellen wereld bekend stond om haar ‘rondingen’. Afijn na het baren van twee kinderen en jaren als Angel gewerkt te hebben ben je in deze Doutzen’s Stories by Hunkemöller-campagne misschien wel mooier dan ooit. Afgetraind, maar net iets minder blokjes dan in je Victoria Secret-tijdperk.

doutzen's stories2

Het liefste zou ik dan ook de hele Doutzen’s Stories by Hunkemöller-collectie gelijk aanschaffen om me een heel klein beetje jou te voelen. Alles staat je zo sexy zonder ordinair te zijn, maar ja helaas beschikt maar 7% van de wereldbevolking over jouw genen… Oh Doutzen, oh Doutzen je bewijst het weer… Je domineert nog steeds de top van ons land.

Hieronder vind je een selectie van de mooiste items van de Doutzen’s Stories by Hunkemöller-collectie die vanaf vandaag te koop is. Dus haast je naar de online shop en ga helemaal los voor jezelf of je geliefde. En wees er snel bij, want de collectie van Anna Nooshin voor Hunkemöller hield het online een stuk minder lang vol dan de dagen die zij in Expeditie Robinson zat. Dus Doutzen’s Stories zal waarschijnlijk nog veel sneller dan Usain Bolt rennen kan de (digitale) toonbank overvliegen.

1) Ik ben knettergek op body’s, deze in het rood staat dan ook absoluut op nummer 1 van mijn wensenlijstje.
body-doutzen

Body € 39.99

2) Die beha met de extra inzet, de kousen… Need I say more? Nee toch… man, man, man wat sexy met een hoofdletter S.

doutzen-setje

Beha € 39,99, string € 14,99, stay ups € 14,99

3) Vrijwel niets zo sexy als een long line beha. Deze is ook nog eens uitgevoerd in een diepe kleur blauw in combinatie met een van mijn favoriete niet bestaand kleuren: zwart.

doutzen-blauw

Beha € 34,99, string €14,99, jarretels € 24,99

Bekijk hier de complete Doutzen’s Stories-collectie

Share this Post