Feit sneakers

feit-runner-black-suede-1

FEIT

FEIT handgemaakte en gelimiteerde sneakers

Het Australische schoenen- en accessoiremerk FEIT is ontstaan als tegenreactie op de uniforme maatschappij. Waar iedereen wel een paar Nike Air Max sneakers in de kast heeft staan. Oke, behalve ik dan… Al staan de Nike Perfomance Free 4.0 wel hoog op mijn verlanglijst, maarehmmm nu dwaal ik af. FEIT wil een einde maken aan de eenheidsworst en dat doen ze door handgemaakte en gelimiteerde schoenen te ontwikkelen. Sinds kort ontwerpen de broers Tull en Josh Price ook sneakers en daar is mannenmode blog bylauri.com best een beetje boel van gecharmeerd.

Feit handgemaakte sneakers

FEIT Bio Trainer 1

De knappe Bio Trainer 1 van FEIT is niet zomaar ontstaan. Het schoenenmerk vindt dat de kwaliteit van sportschoenen met een bloedgang achteruit is gegaan. Kwalitatieve materialen als leer worden ingeruild voor goedkope synthetische meuk. Sneakers van nu verslijten veel sneller en dat zorgt natuurlijk voor een hoop onnodig afval. De handgemaakte Bio Trainer van buffelleer is voorzien van een ademend en absorberend voetbed, zodat je lieftallige voeten comfortabel en cool blijven en de schoen is vrij van plastic. Ha.

feit-runner-black-suede-1
Van de zwarte Bio Trainer zijn 90 exemplaren gemaakt. Er zijn er nog 18 over € 313,38

Gelimiteerde sneakers van FEIT

Het geinige aan FEIT is dat je precies kunt zien hoeveel schoenen en sneakers er zijn gemaakt en hoeveel er nog te koop zijn. De Bio Trainer 1 is uitgevoerd in drie variaties. Waarvan een zwarte en een blauwe beide van suède. Er is ook een witte variant van leer, maar daar is bylauri.com behoorlijk minder over te spreken.

Wil je zien hoeveel paar Bio Trainer 1 sneakers van FEIT er nog over zijn? Check dan nu snel de site van FEIT.

Share this Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.