G-sus schiet ‘Razzle Dazzle’ collectie in EYE

Gsus Sindustries kennen we natuurlijk allemaal nog van vroeger. Wie liep er nu niet in een jeans met het bekende doornenkroon logo? Afgemaakt met een witte longsleeve voorzien van de tekst: Heavens Playground? Sinds een aantal jaar is G-sus bezig met een comeback en dat doen ze zeer aardig. Het modemerk is volwassen geworden. Van de grote schreeuwerige logo’s is weinig meer te zien.

De nieuwste wintercollectie is ontstaan toen creatief directeur Jan Schrijver een artikel las over oorlogsschepen uit de Eerste Wereldoorlog. Hij vertelt hierover: “Als verdedigingsmechanisme werden de schepen vaak beschilderd met optisch verwarrende prints waardoor ze als doelwit minder gemakkelijk geraakt konden worden. Doordat de ‘Razzle Dazzle’ prints door elkaar en over elkaar heen lopen wordt het onmogelijk om afstanden in te schatten. Het dierenrijk gebruikt dit principe al veel langer, denk maar aan de zebra. Dit vormde een rijke inspiratiebron voor onze collectie,” aldus Jan Schrijver.

De nieuwste campagne is geschoten in filmmuseum en restaurant EYE, aan het IJ in Amsterdam-Noord. Voor een kijkje achter de schermen klik hier

Bylauri’s favorieten:


Mosterdgele parka € 189,95


Wijnrode hoodie € 79,95


Trui met Scandinavische print € 99,95

Share this Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.