Toms lanceert zonnebrillen collectie in Nederland

Net op tijd voor het begin van de zomer, Lanceerde Toms zijn zonnebrillen collectie

Na de schoenen zijn er nu tevens zonnebrillen verkrijgbaar van dit maatschappelijk betrokken merk. Toms toont zijn betrokkenheid door voor iedere verkochte bril, een persoon in nood een bril of lenzen te geven. Het doel van deze zogenoemde ‘One for One‘ campagne is het zicht van 100.000 mensen in nood te verbeteren. Dit moet The Summer of Sight gaan worden. De wereldwijde actie, die in mei dit jaar van start is gegaan, is door middel van een teller hier te te volgen. De teller staat bij het schrijven van dit stuk op 74.507, het doel moet met gemak te halen zijn.

Toms werkt samen met partner Seva Foundation. In minder dan een jaar is de Toms ‘One for One‘ movement al uitgerold in 11 landen, waaronder, Bangladesh, Cambodja, Egypte en Tibet. Een van de velen verhalen is die van een boer uit Nepal. Hij onderhield zijn vrouw en zes kinderen, door op het land te werken. Zijn zicht ging steeds meer achteruit, waardoor hij niet meer met de gevaarlijke machines overweg kon. Het gevolg was dat deze man niet meer kon werken. Dankzij de kleine bijdrage van Toms, kan deze man weer goed zien én werken.

Customizen met Sasa Ostoja

Het voelt best wel goed om iets terug te kunnen doen, door een bril aan te schaffen die mooi en tijdloos is. De zonnebrillen zijn er in verschillende stijlen en kleuren, van pilotenbrillen tot Wayfarer modellen. De brillen zijn o.a. verkrijgbaar bij Nukuhiva (Amsterdam), If&Co (Leiden), Holzhaus (Haarlem) en Your (Antwerpen). De brillen zijn er vanaf €110.

Share this Post

This entry was posted in Style and tagged .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.