Hilarische blog – Lovetohateorjustplainsad

Deze week dook de website Love To Hate Or Just Plain Sad  ineens op. Sindsdien kijk ik elke dag even op de site voor een flinke portie ongezouten-mening-over-bekend-en-nu-zeker-bekend-Nederland. Na LOL DUTCH PEOPLE is dit mijn favoriete site als gaat om humor en leedvermaak. De bijschriften bij de foto’s zijn hilarisch en ik ben dan ook benieuwd wie er de volgende keer op de hak wordt genomen. Favoriet zijn de foto’s van Amsterdam Fashion Week. De maker van deze website zegt dingen die veel mensen nog niet eens zouden denken en dat maakt het een unieke site die ik graag even met jullie wil delen.

De beste oneliners van Love to Hate or Just Plain Sad

Het heeft ruim 2 uur geduurd voordat iedereen snapte waar z'n arm heen moest. Wat een stoere boys.

Het heeft ruim 2 uur geduurd voordat iedereen snapte waar z’n arm heen moest. Wat een stoere boys.

Goh. Chlamydia met een tasje.

Goh. Chlamydia met een tasje.

Die hamlap links had kaartjes gewonnen via een Cool Cat-wedstrijd. Bart de Graaf op rechts ging voor een melange van beigetinten. Net als racekak. Nais.

Die hamlap op links had kaartjes gewonnen via een Cool Cat-wedstrijd. Goeie roze kenkels. Bart de Graaf op rechts ging voor een melange van beigetinten. Net als racekak. Nais.

Dit groepje verstandelijk gehandicapten had de meeste chromosomen van scoutingclub 'Het Stompje" en mocht de rest vertegenwoordigen.

Dit groepje verstandelijk gehandicapten had de meeste chromosomen van scoutingclub ‘Het Stompje” en mocht de rest vertegenwoordigen.

Reuze bedankt Annelijn, voor de mooie foto's.

Reuze bedankt Annelijn, voor de mooie foto’s.

Share this Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.