Te gekke accessoires van Komono

Komono

Komono

Soms kom je een merk tegen waar je gelijk helemaal weg van bent. Komono is er zo één. Dit Belgische accessoire merk ontwerpt de leukste klokjes en zonnebrillen. Oké de visuals zijn ook erg fijn. Je zou zo’n horloge met bijpassende achtergrond wel aan je muur willen hangen.

Komono

Geinige prints van Komono

Komono maakt uniseks producten, maar er zit ook een klokje bij die alleen voor mannen (One) is. Het horloge heeft maar één wijzerplaat en is verkrijgbaar in maar één kleur, vandaar de naam. In tegenstelling tot One komen de meeste horloges in verschillende kleuren en prints. Fashionblog Bylauri is vooral weg van de volgende modellen.

Komono magnus

Komono – Magnus Print Acid Denim € 79,95

Komono_magnus_print_woodland

 Komono – Magnus Print Woodland Camo € 79,95

Komono_safari

Komono – Safari € 39,95

Komonism

Grappig aan Komono is dat ze een geheel eigen levenswijze nastreven: het Komonism. Ofwel het toevoegen van kleur  aan deze grijze wereld. Het motto is dan ook: in een multi-gekleurde wereld zijn we allemaal Komonists en allemaal gelijk. Vandaar ook dat Komono veel uniseks producten in de collectie heeft. Sinds kort biedt Komono ook boxers en hoodies aan, maar mannenmode blog Bylauri is vooral fan van de horloges en zonnebrillen.

Klokje winnen?

Bylauri mag één klokje weggeven. Wil jij dit onderstaande horloge winnen? Like ons dan op Facebook, door hier te klikken en geef antwoord op de bijbehorende vraag. De winnaar wordt op 29 maart bekend gemaakt, dus wees er snel bij.

Komono_navajo_print

Komono – Wizzard Print Navajo € 59,95

Share this Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.