Monkee Genes

Monkee Genes

Monkee Genes vlag

Monkee Genes, cool en bewust

Misschien ken je Monkee Genes nog niet? Niet heel gek, want het merk bestaat nog niet zo erg lang (sinds 2006). In Engeland is het al waanzinnig groot en kun je niet meer om Monkee Genes heen. Ons kikkerlandje is het merk ook aan het oppikken en terecht. Monkee Genes is ontstaan uit de vraag naar groene en bewuste mode.

Monkee Genes logo

Monkee Genes onder de loep

Als we het logo van Monkee Genes nader bekijken wordt het gelijk duidelijk waar ze voor staan. Waar bij sommige merken weleens verontrustende berichten over kinderarbeid en sweatshops (wat te denken van Bangladesh laatst) naar buiten komen, zal dat bij Monkee Genes niet het geval zijn. Zij kiezen heel duidelijk voor: geen slavenarbeid, kinderarbeid, sweatshops, zweet en tranen. Alleen daarom is het al een cool merk. Laten ze nu ook nog eens een hele fijne collectie hebben. Wil je een bewustere keus maken waar je kleding vandaan komt, dan ben je bij Monkee Genes aan het juiste adres.

Monkee Genes collectie

Bylauri geeft twee chino’s van Monkee Genes weg

Ja, dat is nog eens heugelijk nieuws  hè. Mannenmode blog Bylauri geeft niet één, maar twee chino’s weg. In de kleuren beige en blauw. Wat moet je doen om deze felbegeerde broeken te winnen? Like allereerst Bylauri op Facebook (als je dat nog niet deed, foei). Mail vervolgens je maat naar: lauri@bylauri.com en that’s it. Simpel toch? Owja wel even voor 18 juli.

Monkee Genes beige chino

Monkee Genes blauwe chino

 Wil je meer lezen over Monkee Genes? Kijk dan even op de website.

Share this Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.