Oranje kleding

Oranje kleding wk-schoen Manfield

Oranje kleding wk-schoen Manfield

Orange is the new black

De Oranjegekte is weer aan het losbarsten. Bij de AH kan je sparen voor Hup Holland Hamsters (al heb ik geen flauw benul wat je daarmee kunt doen… Geef mij maar Wuppies), de discussie over de Bavaria-jurk is alweer oud nieuws, het Roy Donders juichpak is al lang en breed uitverkocht en overal hoor je de vraag: waar gaan we voetbal kijken vrijdag? Nu heeft dit natuurlijk allemaal met het WK-voetbal te maken dat over twee dagen begint. Mijn oranjemania heeft op dit moment met iets heel anders te maken… Sinds een paar dagen (6 juni om precies te zijn) staat het tweede seizoen van mijn favoriete serie du moment: Orange Is The New Black online op Netflix en dat betekent dat ik afgelopen zondag met tropische temperaturen niet in de zon, maar binnen voor mijn laptop gekluisterd zat. Met nog maar een enkele aflevering te gaan ben ik gelukkig net op tijd klaar om na te denken over die andere oranje-hype.

Oranje kleding

Met Koningsdag, het EK en het WK kom je er niet onderuit: Nederland kleurt oranje. Gelukkig hebben dit seizoen veel designers oranje ontdekt: van tangerine (mandarijn), tot oranjerood. Oranje is het helemaal. Natuurlijk is het makkelijk om een shirt van het Nederlands elftal uit de kast te trekken, maar er zijn zoveel meer opties. Mannenmode blog Bylauri geeft je tips welke oranje kleding en oranje accessoires de komende wedstrijden niet mogen ontbreken.

 Oranje op de catwalk ss14Oranje op de catwalk van London Collections Men SS14. Beeld van Fashionbeans.

Oranje kleding en oranje accessoires

Natuurlijk hoef je niet van top tot teen in oranje, liever niet zelfs. Hou je oranje kleding en oranje accessoires simpel. Ga bijvoorbeeld voor een effen oranjerood T-shirt met een ronde hals gecombineerd met een lichtgrijze jeans (oranje+lichtgrijs is een killer van een combinatie). Of kies voor oranje sneakers en hou je outfit verder simpel. Bij Invito vind je veel fijne exemplaren van Vans, Sperry en Nike. Oranje combineert daarnaast als een malle met donkerblauw. Kies eens voor een donkerblauwe chino (of shorts) met een oranje statement sweater en je bent helemaal klaar voor het WK. Een andere geslaagde combinatie is legergroen met een vleug oranje. Zoals je kunt zien bij de tas van Herschel. Echt je hoeft er in oranje kleding niet altijd bij te lopen alsof je linea recta uit de feestwinkel komt. Al mag het natuurlijk wel, maar de keuze is aan jou.

Oranje en lichtgrijs is heel oké (alles van Drykorn)

Oranje en donkerblauw = een pracht van een combinatie (alles van Drykorn)

Herschel Supply Survey Plus rugzak Army/Navy/Orange Rubber<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /> Legergroen en oranje gaan ook heel goed samen (tas van Herschel)

 Win de WK-schoen van Manfield

Speciaal voor het WK heeft Manfield een schoen uitgebracht. Met deze oranje veterschoen van suède maak je meteen een stijlvolle indruk. Bylauri mag twee paar weggeven in maat 43 en maat 45 ter waarde van € 69,95. Wil je weten hoe je deze oranje schoenen van Manfield kunt winnen? Kijk dan snel op de Facebookpagina van bylauri.com. De actie loopt tot 16-06-2014.

WK-schoen Manfield

Share this Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.