Happy Socks Underwear

Happy Socks Underwear

Happy Socks Underwear

Of ik de mannen van Happy Socks wilde ontmoeten? Ja, maar NATUURLIJK. Trouwe Bylauri-lezers weten dat ik nogal hotedebotel ben van Happy Socks, dus dit liet ik mij geen twee keer vragen. De Zweedse mannen zijn in het land om Happy Socks Underwear te promoten en ik mag ze de sokken van het lijf vragen.

Happy Socks Underwear Paisley

Happy Socks Underwear

Sokken en ondergoed zijn van die items die je vooral voor jezelf draagt en waar je dag mee begint. Na sokken was het voor Viktor en Mickael dan ook niet meer dan logisch om met Happy Socks Underwear te komen (en eigenlijk wilden ze zelf graag boxershorts dragen met gekke patronen, maar daarover later meer). Nu kun je je favoriete sokken matchen met een boxershort, of juist mismatchen. Naast boxershorts zijn er ook boxer briefs en onderbroeken voor dames. Nog heel even geduld, want de lijn ligt vanaf 1 augustus in de winkels.

 Happy SocksViktor&Mickael

Q&A met Viktor en Mickael van Happy Socks

Q Het is jullie motto om happiness te verspreiden, hoe zorg je dat altijd gelukkig bent?

A ”Het is zo belangrijk dat je doet waarbij je, je gelukkig voelt. Dat je de dingen doet die je leuk vindt. Dus vraag jezelf af, wat vind ik leuk? Kan ik daar iets mee? Zo zijn wij ook begonnen met Happy Socks. We wilden iets doen met sokken en veel reizen. Nu reizen we eigenlijk continue. De ene keer doen we een perstour, dan weer een fotoshoot of een productiereis. We hebben in zeventig landen verkooppunten en die moeten allemaal een keer bezocht worden. We reizen nu ieder 150 en 200 dagen per jaar, maar we houden ervan. Dit is waar we gelukkig van worden. Daarbij zijn we altijd trouw aan onszelf gebleven, we maakten de sokken in eerste instantie voor onszelf. Dit zijn de sokken die wij mooi vinden, als andere mensen dat ook vinden is dat goed voor ons, maar wij doen wat we zelf leuk vinden. Altijd.”

Q Hoe komen jullie telkens weer op nieuwe ontwerpen uit?

A ”We zijn zo happy dat we zoveel kunnen (en moeten) reizen. Hierdoor zie je van alles. We kijken meestal niet naar mode, maar vooral naar ontwerpen in bijvoorbeeld architectuur. ”De sokken van Viktor zitten vol met bloemen die hem doen denken aan Hawaii, al is hij er nog nooit geweest. Mickael draagt sokken geïnspireerd op gravel, maar dan binnenstebuiten gedragen. ”Met het binnenstebuiten zijn we nu aan het experimenteren voor onze extra speciale lijn, ik vind het er jolig uitzien. Natuurlijk zitten er elk seizoen stippen en strepen in de collectie, maar telkens in nieuwe kleursamenstellingen.”

Q Happy Socks, Happy Socks Underwear, Happy Socks Suits?

A ”(Lachend) Het moet natuurlijk wel relevant blijven, we hebben ons nu vijf jaar lang op sokken gericht. Happy Socks Underwear is voor ons een nieuwe uitdaging geworden. Vooral ook, omdat wij gewoon boxershorts wilden met deze kleuren en patronen. Ik denk dat we het bij sokken en ondergoed moeten houden, want dat zijn de dingen waar je niet mee te koop loopt en vooral voor jezelf draagt. Maar een Happy Socks-hotel dat lijkt ons wel wat. Of een automerk Happy Socks, met kleurrijke auto’s op zonne-energie. Dan creëer je gelijk een hele Happy-omgeving.”

Q Ik voel me altijd vrij incompleet zonder mijn Happy Socks, hebben jullie dat ook?

A ”Viktor: ik heb denk ik geen paar zwarte sokken meer gedragen sinds een jaar of zes geleden. We snappen nu ook gewoon niet meer waarom je een paar zwarte sokken zou aantrekken, dat is toch maar saai?! Soms dragen we inderdaad weleens twee verschillende sokken, het lijkt wel alsof ze nooit tegelijk samen uit de was komen. Bij ons beiden thuis dragen onze vrouw en kinderen ook Happy Socks dus kun je nagaan wat voor een berg Happy Socks-was we hebben in allerlei verschillende kleuren, maten en patronen. En ja, ook met de kindersokken… daar kwamen we weer op toen vrienden kinderen kregen en uiteindelijk wijzelf. Het is allemaal heel simpel: sokken voor kinderen, die moesten we ook in de collectie hebben. Het grappige en ironische is dat toen we begonnen bijna niemand geloofde in ons concept om kindersokken voor volwassenen aan te bieden… en tja nu hebben we ook echte kindersokken.”

Q Volgen er na jullie samenwerking met David LaChapelle nog andere?

A ”Ja, er komt een hele grote samenwerking aan in juli, 8 juli wordt dit bekend gemaakt om precies te zijn… Maar dat is nu nog een groots geheim. We wilden met iemand werken die ons merk echt leuk vindt en niet omdat we diegene betalen om onze sokken te dragen ofzo. Het is een echte fan. We zoeken dan ook steeds naar mensen die pionier zijn op een bepaald gebied, zoals David LaChapelle en Terry Richardson.”

Bylauri denk dat een samenwerking met Nicki Minaj of Katy Perry wel zal slagen, maar de mannen lachen enkel met een aanstekende lach. Closeeeee, closeeeee, maar ze zeggen niets helaas. Wordt vervolgd.

Share this Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.