Springkussen festival Amsterdam

springkussen festival Amsterdam

Sinds kort heb ik weer Facebook en nu stond mijn wall gister ineens helemaal vol met een nieuw festival: Springkussen festival Amsterdam. Ik denk dat dit weleens het leukste festival van dit seizoen kan worden voor volwassen kinderen. Dus hier moet ik meer van weten.

Springkussen festival Amsterdam info

Tijdens het weekend van 29 en 30 augustus 2015 kan je ongegeneerd het kind in jezelf loslaten op 7500m2 aan springplezier. Naast een enorme variatie aan springkussens zijn er ook stormbanen, waterslides en ballenbakken te vinden. Hopelijk ook met een mogelijkheid om kinderen te laten ophalen uit Småland. Daarnaast kan je in een team of alleen meedoen aan Bumper Balls, Base Jumps en levend tafelvoetbal. Dit mag je toch gewoon niet missen? Natuurlijk komen er ook dj’s enzo, maar wie? Dat boeit niet echt nee… Hier ga je heen om te springen, hossen en te sliden om vervolgens met kapotte knieën, een rode boei en doorweekt van het zeep thuis te komen.

springkussen festival amsterdam

Tickets Springkussen festival Amsterdam

Wil je dit niet missen? Schrijf je dan nu in op Springkussen festival Amsterdam. Je ontvangt vrijdag 10 juli een e-mail met meer informatie over de voorverkoop die op zaterdag 11 juli start. Tickets kosten € 30 en je mag het speelveld alleen betreden als je boven de 18 bent. Ha noooo real kids aloud.

Dus nog een keer op een rij: wanneer: 29&30 augustus 2015. Waar: Sportpark Sloten, Amsterdam.

Share this Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.