Tommy Hilfiger Surf Shack collectie

tommy Hilfiger Surf Shack

tommy Hilfiger Surf Shack

Tommy Hilfiger scoort punten met Surf Shack collectie

Sinds ik in Costa Rica twee dagen op een surfboard heb gestaan, ben ik helemaal in de ban van deze sport. Over een weekje is het dan zover: ik ga op surfvakantie. Het is dan ook te toevallig dat juist nu Tommy Hilfiger zijn Surf Shack collectie lanceert. Deze gelimiteerde collectie is geïnspireerd op het relaxte strandleven. De Surf Shack collectie van Tommy Hilfiger draait dan ook om: chillen op het strand en surfen.

surchick

Surf Shack collectie

De surfstijl vormt de basis voor de Surf Shack collectie van Tommy Hilfiger. Dit uit zich in de losse pasvorm, opvallende prints  en neondetails.  Hierdoor krijgt de collectie een relaxte uitstraling, die je alleen bij surfers vindt. De collectie bevat 21 items voor mannen en 12 voor vrouwen. De Surf Shack collectie van Tommy Hilfiger bevat onder andere: zwembroeken, zonnebrillen en dunne jasjes. Ofwel de perfecte basis voor een zonovergoten dag op het strand, in het water of ’s nachts bij het kampvuur.

 

Tommy Hilfiger Surf Shack collectie

Bylauri’s favoriete Surf Shack items

Eigenlijk zijn alle items uit deze collectie een lust voor het oog. Ik word er in ieder geval erg vrolijk van… Kiezen is niet mijn sterkste punt, maar hier komen ze dan: mijn 3 favoriete items uit de Tommy Hilfiger – Surf Shack collectie.

1)

Tommy Hilfiger Surf Shack Dax

Zwembroek met geinige print € 89,90

2)

Tommy Hilfiger Surf Shack anorak Chase

Anorak jas  € 229

3)

Tommy Hilfiger Surf Shack surfboard_pants

Broek met surfboord-print, deze is nog niet verkrijgbaar in Nederland.

 

 

Share this Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.