Gespot: Het nieuwe merk Wolk

wolk kleding collectie

grafisch merk Wolk

Het grafische en verfrissende Wolk

Soms loop ik tegen een merk aan dat ik nog niet ken, dan ben ik vaak blij verrast. En soms komen ze naar mij toe. Dat deden de mannen van het nieuwe merk: Wolk. Alhoewel ze beiden nog studeren, hebben ze nu al een eigen internationale webshop. Of ik het leuk vond om daar wat over te schrijven? Ja, dus. Wie wil er nu niet als eerste op de hoogte zijn van een nieuw en vooral tof merk?

Grafische prints

Onlangs lanceerden deze graphic design studenten hun tweede collectie met de grappige naam: The Too Late For Spring Collection. Een vernieuwende naam voor een collectie, en dat is precies waar Wolk voor staat: verfrissing, style en uniek design. De collectie bestaat uit T-shirts en sweaters met grafische prints en patronen, zowel voor mannen als vrouwen.

Check die baard

Ook de modelkeuze is vrij uniek, want is deze woeste baard echt? Of is het een plakbaard? We zullen het misschien nooit weten, maar blijven hangen doet hij wel.

wolk T-shirt c'est une catastrophe

Check dus snel de website van Wolk, want niet alleen de prints, maar ook de prijzen zijn fijn. Check daarnaast ook meteen de poll van Bylauri op Facebook en geef aan waar jij meer over wilt lezen.

 

 

Share this Post

This entry was posted in Style and tagged .

One thought on “Gespot: Het nieuwe merk Wolk

  1. Emile Folstar zegt:

    Uit betrouwbare bronnen heb ik vernomen dat de baard echt is en dat meneer inmiddels naar de barbier is gegaan om hem te laten bijpunten. Hij schijnt nog steeds glorieus te zijn maar dan op een meer nettere manier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.