Zwembroek

zwembroek HOM 2013

zwembroek HOM 2013

Zwembroeken trends

De zomer komt eraan: de tijd van vakanties, festivals en met je blote voeten ravotten in het zand. Tijdens deze dagen heb je vaak niets anders nodig dan een zonnebril, slippers en een zwembroek. Veel mannen kopen een zwembroek pas als ze aankomen op de vakantiebestemming, zonde, want juist daar vind je vaak niet veel soeps. Ook al is winkelen niet je favoriete bezigheid, ik zou het je aanraden om toch de tijd te nemen om een goede zwembroek te scoren. Een zwembroek draag je vaak het grootste deel van de dag. En ja, dat ene leuke meisje aan de rand van het zwembad zal je natuurlijk als eerst op je leuke lach beoordelen, maar daarna op je zwembroek. Ha, snap je nu het belang van een geschikte zwembroek?

Kort

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat er steeds meer korte zwembroeken op de markt verschijnen. Misschien is dit even wennen, zoveel been, maar het is wel de trend du jour. Beschik je niet over het lichaam van een gebronsde halfgod, dan zou ik de hele korte modellen niet aanraden. Zelf vind ik vooral de kleur van onderstaande zwembroek mooi. Als je voor een kort model kiest, neem dan een model in een donkere, felle kleur.

groene zwembroek van Diesel

Diesel via zwembroeken.nl € 49,95

Half kort

Persoonlijk vind ik de half korte lengte het mooiste. Dit is een zwembroek die net iets boven je knie valt, zo’n 5 tot 10 cm. Ik denk dat dit een heel gangbaar model is, die de meeste mannen goed zal staan. Zorg dat je zwembroek niet te wijd en natuurlijk niet te strak zit.

zwembroek bjorn borg blauw

Björn Borg via zwembroeken.nl € 44,95

Lang

Lange zwembroeken zie je niet zoveel meer. Tenzij je naam Jack Johnson is. Je begrijp het al, vooral surfdudes dragen deze nog. Met een warrige haarbos en een sportief lichaam kun je een lange zwembroek zeker rocken. Ben je klein en iel, dan is een lange zwembroek niets voor jou. De lange zwembroek valt op- of net over de knie.

tommy hilfiger surf shack

Lange zwembroeken zijn geschikt voor surfdudes

Zwemboxers

Veel mannen dragen een boxershort onder een zwembroek, want helaas hebben nog niet alle modellen een binnenbroek. Waarom deze vaak ontbreken is mij een raadsel?! Een handige oplossing hiervoor is de zwemboxer. Deze kun je onder allerlei soorten zwembroeken dragen. Het voordeel van deze zwemboxers is dat ze snel drogen en daarbij blijven je boxershorts goed. Met je boxer de zee of het zwembad in duiken is natuurlijk niet echt goed voor de stof en ook niet zo hygiënisch.

Calvin Klein zwarte zwembroekCalvin Klein via zwembroeken.nl € 37,95

Share this Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.