Mysteryland 20 jaar

mysteryland 2013

mysteryland 2013

Alweer 20 jaar Mysteryland

Mysteryland is jarig en bestaat dit jaar alweer 20 jaar. Helaas was ik de eerste editie in 1993 nog iets te jong om dit spektakel mee te maken.  In 2004 was ik er voor het eerst bij en sindsdien heb ik geen editie meer gemist. Waar Mysteryland ooit begon op het Midland Circuit in Lelystad, is nu het Floriade in Haarlemmermeer al jaren het vaste decor voor dit magische feest.

Mysteryland verrast elk jaar weer met ‘geheime area’s’, de beste dj’s, en waanzinnige podia en decoraties. Sinds een aantal jaar is ook ‘groen’ een hele belangrijke pijler geworden. Zo organiseert Mysteryland nu voor het derde jaar op rij in samenwerking met 10.000 Hours de Mysteryland-vrijwilligersdag. Ja, Bylauri is daar 10 augustus ook bij. Een volledig verslag lees je dan ook terug op deze site.

Line-up Mysteryland 2013

Mysteryland verrast elk jaar weer met nationale en internationale dj’s verspreid over dertien area’s. Natuurlijk neem je even een kijkje bij de mainstage, al is het maar om te zien wat ze nu weer voor een mooie booth gebouwd hebben. Voor de hardere stijlen kun je natuurlijk terecht bij de Q-stage. Deze area, gehost door Q-dance is soms nog wel mooier dan de mainstage en staat garant voor een superdikke afsluiter met een hoop lasers en een flinke dosis kippenvel momenten. Naast deze twee grotere podia zijn er talloze kleine area’s te vinden. Dit jaar heeft nog een andere favoriet van mij: Olivier Weiter zelfs zijn eigen stage.

mysteryland q-dance 2012

Qult @ Mysteryland

Sinds een aantal jaar is Qult te vinden in de bunker van Mysteryland. Hier kun je luisteren naar dikke beats die in de categorie subground vallen. Dit is een muziekstroming die overeenkomsten heeft met dubstep, electro en early hardstyle. Hou jij wel van een flink aantal beats per minute, dan moet je zeker even een kijkje nemen in de bunker van Qult. Op 18 mei aanstaande host Qult een eigen avond in de WesterUnie in Amsterdam. Misschien leuk als opwarmertje? Voor meer info over Qult kun je hier terecht.

Naast een hoop dj’s staat Mysteryland ook garant voor een hoop ander vertier. Zo vind je er onder andere de kleinste bioscoop ter wereld, een kunstenaarsroute en een Bollywood Bar.

Tijden en tickets Mysteryland

Wat: Mysteryland 2013
Datum: 24-08-2013
Tijd: van 11.00 tot 23.00

Je tickets voor Mysteryland koop je hier voor € 69,75.

De trailer van Mysteryland 2013

Share this Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.