Smeerboel festival


Smeerboel Banner

Smeerboel festival 2014

Wat is er leuker dan de zomer? Nou niet veel, nee ik loop te dollen: de nazomer natuurlijk, want deze komt vaak spontaan en is daarom een extra fijne toegift. En wat doet Bylauri het allerliefste? Naar festivals gaan. Edit, Shoeless @ Blijburg aan zee, Defqon, A Day At The Park, Milkshake en Magneet waren de festivals van de zomer, maar voor iedereen die wil nazomeren is Smeerboel festival de plek. Deze afsluiter van het festivalseizoen mag je gewoon niet missen. En waarom dan niet? Nou lees gewoon even verder wil je ;-)…

Smeerboel-Festival-2014

Divers is het motto op Smeerboel festival

Als er dit jaar een festival uitblinkt in diversiteit (zonder gigantiteit), afijn dat woord komt niet voor in de Dikke van Dale, maar je weet toch ;-), dan is het Smeerboel festival wel. Of je nu de hele dag zin hebt om bandjes te kijken of nog net iets harder wilt gaan dan Usian Bolt het kan hier allemaal. Zelf ben ik helemaal weg van Chef’s Special en kan ik niet wachten totdat ze het nummer In Your Arms spelen, om vervolgens traditioneel en een beetje schaamteloos te knallen bij Darkraver of de handen in de lucht op de heerlijke technobeats van Joris Voorn. Maar ik ga ook zeker een kijkje nemen bij  dubstep grootmeesters als Karimoo en Gomez. Al was het maar om de menigte heen en weer te zien gaan, want echt waar zo’n explosief publiek zie je alleen bij dubstep.

Smeerboel info

Toe gaan jullie ook mee naar Smeerboel Festival op zaterdag 13 september 2014? Nog een keer chillen in het gras? Gruwelen van de Dixies, maar dan toch de meest bijzondere mensen tegenkomen tijdens het wachten? Godsgruwelijk veel muntjes uitgeven, want plastic dat kan toch niet veel waard zijn?! Stilstaan op de pallets en dan toch heen en weer bewegen? Spierpijn in je armen, omdat je tegelijk je bier wilt drinken, je sigaret wilt roken en hallelujaaa handjes in de lucht? Meeblèren met je favoriete nummers alsof je leven en het leven van je buren ervan afhangt? Gewoon dit alles nog een keer met of zonder je ogen dicht, voordat we weer 248 nachten moeten slapen tot het weer festivalseizoen is? Gezellig zie je linksvoor.

Smeerboel festival – 13 september 2014
Waar: Utrecht
Tijd: 12.00 – 23.00

Voor meer info over Smeerboel festival klik je hier.

Share this Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.