UNDER Underwear

Under Underwear

UNDER Underwear

Soms stuit ik op een merk dat ik gewoon even met jullie wil delen, zoals UNDER Underwear. Dit label bewijst dat je er ook ’s nachts stijlvol uit kunt zien. Nee, ik wil jullie nu niet allemaal een pyjama aansmeren, maar een blauw shirt met polka dot boxershort van Under kan best geinig staan in de slaapkamer.

Over UNDER

UNDER Underwear is bedacht in Londen en wordt via Amsterdam in Portugal vervaardigd. UNDER Underwear is een stijlvolle tegenhanger op de schreeuwerige boxershorts met van die gekke prints van bijvoorbeeld Muchachomalo. Under staat namelijk voor luxe, kwaliteit en een stijlvol design. Het merk laat al deze eigenschappen terugkomen in nachtkleding en loungewear zoals: boxershorts, slips (niet doen), T-shirts en zogenoemde Grandad shirts (met van die knoopjes). Alle items komen in rustige kleuren als nachtblauw, blauw,  grijs en wit. Lekker overzichtelijk dus. Bij Under draait het om subtiele details en prints, zo zijn sommige modellen bewerkt met een stukje chambray stof of hebben een subtiele polka dot print. Gekke afbeeldingen van Tweety en Sylvester of ruiten in alle kleuren van de regenboog zal je bij dit merk (gelukkig) niet zien.

Best UNDER Underwear picks

UNDER Underwear is nog niet op heel veel plekken te koop, iets wat ik persoonlijk altijd wel prettig vind… Met dit merk onderscheid je je van de massa. Check dus snel een kleine selectie van Under Underwear, via de Bijenkorf.nl

 

Under Underwear T-shirt Randall

T-shirt Randall € 40

Under Underwear boxershort Victor

Boxershort Victor € 35

Under T-shirt Baxter  T-shirt Baxter € 65

Share this Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.